Marktkramen huren Amsterdam Noord

Marktkramen huren Amsterdam Noord

Glamour Vintage fair

 

KOOP NU NOG JE TICKET VOOR GLAMOUR’S MODEMARKT!

Puilt jouw kledingkast uit en draag je de helft nooit? Begin dan nu maar vast met opruimen! Op zondag 28 februari 2016 organiseren we namelijk Fashion-Vintage Live, de meest hippe modemarkt van het jaar!

Huur voor een kleine prijs een standje en verkoop de kleding en accessoires die je niet meer draagt aan andere modeliefhebbers. Zonder gesleep en gekleum, want wij zorgen voor mooie stands, passpiegels en verwarming! De opbrengst steek je natuurlijk volledig in eigen zak. Dat betekent ruimte in je kast én geld verdienen, terwijl je tussen heel hip Nederland staat.

Niets om te verkopen? Kom dan vooral shoppen! Vul je garderobe aan met modeschatten uit kasten van onder anderen Tess Milne, Lizzy van der Ligt, Linda Tol, Claartje Rose en andere BN’ers, bloggers, stylisten, fashion editors en andere modemeisjes, krijg persoonlijk advies van Glamourstylisten en…. houd Glamour en Fashion-Vintage.com in de gaten want de komende maanden gaan we meer loslaten over wat er nog meer te koop is die dag!

Marktkramen huren Amsterdam Noord ? Hollandse marktkramen staat klaar voor u !!

Marktkramen huren Amsterdam Noord

Marktkramen huren verhuur

Contact

Hollandsemarktkramen
Katwijksestrat 19,2201RW Noordwijk
Tel: 06-30416047
info@hollandsemarktkramen.nl

Connect

Fan us on Facebook

Branded - Premium WordPress themes from FrogsThemes.com