Marktkramen Amsterdam

Marktkramen Amsterdam

Marktkramen Amsterdam  verhuurd  al sinds 2003 in  marktkramen in Amsterdam. Wij kennen Amsterdam en de Regio goed en kunnen u altijd van dienst zijn voor het leveren van marktkramen in Amsterdam. Bij ons staat service en prijs  op de eerste plaats bij het verhuren van marktkramen. Met een ruime keuze aan soorten van marktkramen zit er altijd wel een voor uw evenement bij. Zo kunt u het meest gebruikte model van 4 meter huren met een keur aan keus in de kleuren van de daken. Wij hebben witte daken, rood/wit/blauw of rood/witte daken waar u uit kunt kiezen. Alle marktkramen zijn gemaakt enkel van eerste klas materiaal. Veel klanten van ons gebruiken de kramen ook voor indoor evenementen, dat kan zijn voor een fair, beurs of noem het maar op. Wij kunnen de klant ook de optie bieden om de kramen af te rokken met stof, zo ziet u de houten planken niet en ontstaat er een chique uitstraling van de kraam. Ook voor de binnen evenementen leveren wij tegen de scherpste tarieven, u kun snel een prijs ontvangen door een offerte aan vraag te doen.Offerte aanvaag.

marktkramen

 

Marktkramen Amsterdam

Ons marktkramen verhuur Amsterdam is  begonnen in en om de omgeving Utrecht , Amsterdam en het Gooi. Omdat onze opslag gestationeerd zijn in de regio’s kunnen wij u voordelig de marktkramen bezorgen en weer ophalen. Flexibiliteit en service is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. U kunt ons altijd voor advies vragen en wij werken op flexibele tijden. Dat kan in de avond zin, maar ook in de weekenden. Op en afbouwen van de kramen, dat zit in de prijs inbegrepen.Bij uitstek de marktkramen verhuurden van Amsterdam

Marktkramen Huren  in Amsterdam voor langere periode

U kunt bij marktkramen Amsterdam ook  marktkramen huren voor langere periode. De lengte van de periode is van belang voor de prijs. De eerste dag vragen wij het normale tarief, de dagen die hierna volgen zijn de tarieven aangepast en pakt u de voordeel. Zelfs voor een 2 dagen zijn de tarieven al een stuk scherper. Voor meer info kunt altijd een vrijblijvende aanvraag doen.offerte aanvraag.

 

Hollandse marktkramen is een onderdeel van Teeuw marktkraam verhuur