Offerte aanvraag

Tel: 0630416047

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Datum evenement:

  Locatie:

  Aantal :

  Uw plaats ,adres en postcode:

  gelieve afmeting kraam/kleur daken of springkussen/picknicktafels/statafels /tent erbij wilt of enkel

  Marktkramen huren Utrecht ,

  Amsterdam en Rotterdam en omgeving

  Al sinds 2001 kunt u bij Hollandse marktkramen huren in Utrecht, Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Wij werken altijd volgens drie belangrijke pijlers: service, mensen en materiaal. Dat betekent dat u allereerst kunt rekenen op onze uitstekende service wanneer u bij ons marktkramen komt huren. Wij zijn altijd beschikbaar en leveren de marktkramen wanneer u dat wilt, zelfs op zondag. Daarnaast kunnen wij ook de op- en afbouw van de marktkramen voor u verzorgen. Naast marktkramen huren kunt u bij ons ook terecht voor het huren van (overdekte) podia. Wij kunnen zelfs de volledige organisatie van een evenement voor u verzorgen.

  Onze tweede belangrijke pijler is mensen. Een heel belangrijk aspect wanneer u marktkramen gaat huren in Utrecht. Wij werken met een vaste ploeg medewerkers die goed op de hoogte zijn van de materialen en werkzaamheden. Marktkramen huren in Utrecht bij Hollandse marktkramen betekent dan ook dat u kunt rekenen op onze vakkundige medewerkers. Onze derde pijler is materiaal. De Zwart beschikt over een grote voorraad marktkramen die u kunt huren. Hoe groot uw evenement ook is, wij kunnen altijd de marktkramen leveren.

  Wilt u marktkramen huren  in Utrecht bij Hollandse markrkramen Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  De marktkramen die wij verhuren en plaatsen in  Utrecht,Amsterdam en de wijde omtrek zijn van uitstekende kwaliteit. U heeft bij ons de keuze tussen marktkramen van 2, 3 of 4 meter breed. Wat uw wens ook is, wij leveren de marktkramen die u zoekt in Amsterdam en omgeving. Bovendien beschikken we, naast de standaard hoeveelheden voor de dagelijkse markten, over een grote voorraad extra materiaal. Dus hoe groot uw evenement ook is: wij kunnen altijd de marktkramen leveren. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de gebruikte materialen en werkzaamheden, zodat zij uw marktkramen vakkundig opbouwen in Amsterdam.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *