Marktkramen te Huur Amsterdam

Marktkramen te huur Amsterdam

Sinds 2002 zijn wij actief met het verhuren van tenten en marktkramen in Amsterdam. Wij verhuren professioneel materiaal voor veel verschillende soorten van evenementen in Amsterdam. Er zijn 3 verschillende soorten van marktkramen te huur in Amsterdam, wij hebben 2-3 en 4 meter marktkramen te huur. De 3 en 4 meter marktkramen zijn doorgaans de meest verhuurde maten. Deze zijn verkrijgbaar in vrolijke gestreepte kleuren of in wit voor een strak effect. 

Marktkramen te huur Amsterdam voor :

  • Beurzen ( beurzen in de Rai Amsterdam of bedrijf of instelling)
  • vaste markten
  • markten
  • braderieën
  • rommelmarkten
  • kerstmarkten
  • Promotie

 

 

Marktkramen te huur Amsterdam

Marktkramen te huur Amsterdam Verhuurd, prijs inclusief op en afbouwen

Als u bij ons marktamen huurt of u enkel een tekening te laten zien of enkel aan te wijzen waar de kramen moeten komen te staan en wij doen de rest. Samen met u kunnen we met onze ervaren mensen van te voren doorpreken hoe of wat de beste opstelling van de kramen of  tenten op de locatie is.

 

marktkramen te huur Amsterdam

 

 

Marktkramen te huur op flexibele werktijden

U kunt bij ons marktkramen laten plaatsen 7 dagen per week en op elk gewenst tijdstip. Wij begrijpen dat onze klanten het evenement graag rustig en mooi willen aankleden. Daarom bieden wij de mogelijkheid kosteloos een dag van te voren de kramen bij u te plaatsen indien het gewenst.

 

 

 

Marktkramen te huur Amsterdam

 

Marktkramen te huur Amsterdam zuid Marktkramen te huur Amsterdam Noord Marktkramen te huur Amsterdam West Marktkramen te huur Amsterdam Centrum Marktkramen te huur Amstelveen Marktkramen te huur Purmerend Marktkramen te huur Zaandam Marktkramen te huur Zuid Oost Marktkramen te huur Ajax Marktkramen te huur Rai Amsterdam Marktkramen te huur Haarlem Marktkramen te huur Diemen Marktkramen te huur Weesp Marktkramen te huur Duivendrecht Marktkramen te huur Muiderberg Marktkramen te huur Abcoude Marktkramen te huur Oostzaan Marktkramen te huur West Zaan Marktkramen te huur Ijmuiden Marktkramen te huur Beverwijk Marktkramen te huur Wormerveer Marktkramen te huur Wijk aan zee Marktkramen te huur Bussum Marktkramen te huur Hilversum Marktkramen te huur Naarden Marktkramen te huur Huizen Marktkramen te huur Den Ilp Marktkramen te huur Ilpendam Marktkramen te huur Castricum Marktkramen te huur Aalsmeer Marktkramen te huur Zunderdorp Marktkramen te huur Badhoevedorp Marktkramen te huur Bloemendaal Marktkramen te huur Aerdenhout Marktkramen te huur Haarlem Marktkramen te huur Hoofddorp Marktkramen te huur Zandvoort Marktkramen te huur West Zaan Nieuw Vennep Marktkramen te huur Katwijk Marktkramen te huur Den Haag Marktkramen te huur Leiden