Marktkramen Delft

Marktkramen Delft

Wilt u marktkramen in Delft ? Dan bent u bij Hollandse marktkramenverhuur aan het goede adres. Of  u nu een groot evenement heeft of klein, wij kunnen u altijd voorzien het goede model marktkraam. Met onze jarenlange ervaring transporteren wij de marktkramen naar de locatie in  Delft en bouwen deze op  naar de wensen van de klant.

-  Opslag depot dichtbij Delft

-  voordelig

-  Goede kwaliteit marktkramen

marktkramen-huren

 Marktkramen  Delft met een keur aan daken

U kunt bij ons verschillende soorten marktkramen huren. Het meest verhuurde en gevraagde model is de marktkraam van 4 meter breed en een meter diep. Op deze marktkraam kunnen veel producten getoond worden door zijn grote oppervlak. Er zijn verschillende kleuren daken waar u uit kunt kiezen. Op deze pagina kunt u klikken voor meerdere opties marktkraamafmeting.

marktkramen Delft

                        Marktdaken – wit

rood-wit

rood-wit-blauw

 

Binnen of Buiten markt ?

Wij leveren marktkramen voor binnen en buitenmarkten. Wij kunnen doormiddel van onze transportwagens met rubberen banden ook in een hal marktkramen plaatsen of Hotel etc. Als extra optie kunt u de kramen laten af rokken met een creme stof. Voor de kleinere ruimten kunt u kiezen uit een 2.5 meter brede kraam.

marktkramen Delft

 

 

 

Geef een reactie

Marktkramen huren verhuur

Contact

Hollandsemarktkramen
Katwijksestrat 19,2201RW Noordwijk
Tel: 06-30416047
info@hollandsemarktkramen.nl

Connect

Fan us on Facebook

Branded - Premium WordPress themes from FrogsThemes.com